top of page

Bij AIAVA zijn we ervan overtuigd dat kunstmatige intelligentie het potentieel heeft om de wereld te veranderen. Onze reis begon met een visie om AI-toepassingen toegankelijk te maken voor iedereen, ongeacht de omvang van hun onderneming.

Met die missie voor ogen hebben we intelligente applicaties gecreëerd die bedrijven en professionals helpen om documentatie en procesautomatisering te optimaliseren.

Bureaublad 1.png

Ons verhaal

Bij AIAVA geloven we in de kracht van eenvoud en gebruiksgemak. We streven ernaar om AI toegankelijk te maken voor iedereen, zonder onnodige complexiteit. We begrijpen dat technologie een middel moet zijn om doelen te bereiken, niet een obstakel.

Of je nu op zoek bent naar advies over AI-integraties, maatwerkoplossingen voor je bedrijf, of gewoon een efficiënte AI applicatie zoekt die je direct kunt gebruiken. Wij zijn er voor je.

Met onze ruime ervaringen in softwareontwikkeling en inkoop, was het geen toeval dat onze eerste applicatie (AIAVA Tender) een combinatie is van deze twee werelden, met daarover een slim AI sausje.

 

Na het ontdekken van het enorme potentieel dat AI ons biedt, zijn we tot de conclusie gekomen dat dit voor een veel breder doelgebied is in te zetten. Dat heeft ons er uiteindelijk toe aangezet om onze visie en missie bij te stellen. Ons doel: AI moet eenvoudig, praktisch, professioneel en voor iedereen zijn.

Het team

bottom of page